Automobilist(e) gewond bij verkeersongeval op kruising

Bij een verkeersongeval op de Trekwei bij Westergeest is zaterdag aan het einde van de middag een persoon gewond geraakt. De persoon raakte gewond nadat twee personenauto’s met elkaar in botsing waren gekomen.Het ongeval gebeurde rond 16:45 op de kruising van de Trekwei met de afslag Eastwâld. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een Skoda en een Volkswagen met elkaar in botsing. Door de botsing raakte de bestuurder/bestuurster van de Volkswagen gewond. De bestuurster van de andere auto bleef ongedeerd.Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een klein jongetje, die op de achterbank van de Skoda zat, werd ook door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.De verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft het ongeval in kaart gebracht. Doordat de voertuigen flink beschadigd waren geraakt, werden beide auto’s door berger Boersma afgesleept.Automobilist(e) gewond bij verkeersongeval op kruising

Lees verder »