Be Quick wint in Luttelgeest van Tonego

Be Quick heeft de uitwedstrijd tegen Tonego met 1-2 gewonnen. Daarmee houdt het de druk op Hardegarijp en Zeerobben. Met nog drie wedstrijden te gaan blijft het ongemeen spannend in de tweede klasse I.Be Quick startte heel goed, want al in de derde minuut viel de openingstreffer. Folkert van Dongera kopte raak uit een hoekschop van Rudolf Banga, 0-1. Vlak daarvoor was Wiebe Aardema al gevaarlijk geweest. Be Quick was sterker en al na ruim twintig minuten had het 0-2 moeten staan. Rudolf Banga kon echter niet profiteren van een prima breedtepass van Folkert van Dongera.Tonego, debuterend in de tweede klasse en voetballend één van de beste teams uit het rechter rijtje, deed wel iets terug. Zo rond de dertigste minuut kreeg het twee kansen binnen één minuut. Eerst redde keeper Eelke Kooistra en de tweede inzet werd van de doellijn gehaald door de attent meeverdedigende Rick de Jong.Direct na...

Lees verder »