Bevrijdingsfeest in centrum Heerenveen

HEERENVEEN – Ook op Bevrijdingsdag is het dit jaar weer feest in het horecacentrum van Heerenveen. Deze keer niet alleen op de Oude Koemarkt. Ook in het parkje Achter de Kerk komt een podium te staan, waarop ’s middags de vermaarde ‘Sgt. Wilson’s Army Show’ z’n opwachting maakt. Het gaat hierbij om een stijlvolle theatermuziek productie met dans en muziek uit de jaren van de Tweede Wereldoorlog en daarna. Evergreens van Glenn Miller, Marilyn Monroe, The Andrew Sisters, Doris Day, Vera Lynn, ze passeren allemaal de revue. De groep treedt jaarlijks maar liefst 120 keer op in heel Europa en Canada. In 2015 stond de show ook al eens op Bevrijdingsdag in Heerenveen en vormde toen de grote publiekstrekker. Liefhebbers van feestmuziek komen aan hun trekken op de Oude Koemarkt en Vleesmarkt. Vanaf een podium op de Overkluizing zullen dezelfde dj’s als op Koningsdag de sfeermakers zijn. O.a. feest dj...

Lees verder »