Binnert Overdiep verbouwt en breidt uit

HEERENVEEN –  “Tijd voor een nieuwe stap,” dat is de gedachte van Ingrid en Eduard Kuijt, sinds 2006 eigenaren van boekhandel Binnert Overdiep in Heerenveen, “en daarom gaan we iets leuks beginnen in Heerenveen”. Binnert Overkant In het pand achter de bestaande winkel, gelegen aan de Gedempte Molenwijk 18-20 tussen Intersport De Leeuw (wintersport/outdoor)  en Tas computers, komt een spectaculaire en sterk uitgebreide kantoorboekhandel met postpakketten-balie.  Ook komt hier een kantoor en werkplaats voor de ecommerce-activiteiten; een tak van het bedrijf die sinds de overname van Internetboekhandel.nl in 2014 sterk is gegroeid. Meer boekhandel In de tweede fase wordt de bestaande boekhandel aangepakt: de eerste verdieping (waar nu de kantoorboekhandel is) wordt helemaal voor kinderen ingericht met kinderboeken, speelgoed en nog veel meer. Deze kinderboekhandel blijft bereikbaar via de trap maar we plaatsen ook een grote glazen lift. De begane grond blijft grotendeels intact maar er komt nog meer ruimte...

Lees verder »