Doe mee aan Circus Got Talent, de grootste circus talentenjacht aller tijden!

LEEUWARDEN – Circus Got Talent (CGT) is een competitie voor jonge circus- en acrobatiektalenten in geheel Nederland.  Kinderen in de leeftijd 8 tot en met 18 jaar met een talent voor circus en/of acrobatiek kunnen deelnemen aan deze competitie. Of ze nou uit de circuswereld komen, vanuit een jeugdcircus, hobby, acro- of ritmische gymvereniging en een goede act hebben alleen of samen met anderen kunnen ze zich aanmelden voor Circus Got Talent NL. De competitie welke plaats zal vinden op zaterdag 16 september 2017 gieten we in de vorm van een echte show, gepresenteerd door een bekende Nederlandse presentator, een vijftallige vakjury en de mogelijkheid tot het winnen van de CGT prijzen in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Jeugdcircus Saranti laat graag zien dat er heel veel circus en acrobatiek talent is door heel Nederland. Door middel van het organiseren van Circus Got Talent willen wij deze jeugdige talenten een...

Lees verder »