Gezamenlijk concert van de Overdagkoren

Op vrijdag 21 april gaven de drie Overdagkoren van Sûnenz een gezamenlijk concert. De drie koren tellen gezamenlijk ongeveer 125 koorleden en traden zowel afzonderlijk als gezamenlijk op tijdens het concert. Op het repertoire stonden canons, meerstemmige Nederlandstalige en buitenlandse volksliedjes, popsongs en operettemelodieën. Kortom, het was een heel afwisselend programma in de Zuiderkerk met vele bezoekers.In januari 2016 werd er een start gemaakt met een Overdagkoor in Sûnenz Drachten. Dit bleek al snel een succes te zijn. Na de zomervakantie ging ook een Overdagkoor van start in woonzorgcentrum Rispinge in Drachten en startte er een Overdagkoor in Dokkum. Ook op deze locaties bleek er voldoende animo te zijn en zingen de koorleden iedere week met veel plezier o.l.v. dirigent Meindert Bosklopper.De deelnemers komen uit Drachten en Dokkum en uit de wijde omgeving van deze plaatsten. De opzet van de koren en het samen zingen past bij de visie van...

Lees verder »