Heaven Open Air weer op Hemelvaartsdag

HEERENVEEN – Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) vindt alweer de derde editie van het creatieve festival Heaven Open Air plaats in Heerenveen op het P6 terrein. Bezoekers kunnen van 14:00 tot 00:00 verdeeld over drie areas genieten van nationale topacts zoals Jonna Fraser, DJ Paul Elstak, Kraantje Pappie, Freddy Moreira & Warface. Naast muziek is er nog veel meer te beleven; foodtrucks, entertainment & aankleding. De basis van Heaven Open Air is de samenwerking tussen de tofste concepten uit het Noordelijke nachtleven. Met deze partijen wordt dit jaar weer een vernieuwend muzikaal programma gepresenteerd binnen de festivalscene. De Mengelmoes stage is een combinatie van verschillende muziekstijlen, van house tot r&b en van guilty pleasures tot de lekkerste meespringers. Jonna Fraser is een veelbelovende artiest, hij werd dit jaar verkozen tot 3FM talent van het jaar en scoort het ene Spotify record na het andere. Met optredens op o.a Pukkelpop en hits zoals...

Lees verder »