Koningsspelen in Twijzelerheide

Vrijdag 21 april werden ook op OBS ’t Twaspan in Twijzelerheide de Koningsspelen georganiseerd. De kinderen, verkleed en geschminkt met een rood-wit-blauwe vlag op hun wangen, begonnen de dag om 08.30 uur met de Koningsdans om daarna aan te schuiven voor het ontbijt.Vanaf 09.30u. deden de groepen 3, 4 en 5 diverse spelletjes op het plein waaronder hockey, frisbeeën en 3 op een rij en deed groep 6, 7 en 8 de koningsquiz. Later op de ochtend vertrokken de groepen naar Fitnesscentrum Plantinga in De Westereen om deel te nemen aan de Bootcamp. Wat hebben ze zich goed ingezet. Uitgeput en met al beginnende spierpijn keerden ze terug naar school om nog even te genieten van de frisse buitenlucht.Aangezien groep 1 en 2 deze dag vrij waren hebben ze op donderdag 20 april alvast de koningsspelen gevierd. Er werden verschillende sportieve activiteiten gedaan in de klas, op het schoolplein en...

Lees verder »