Koningsspelen op CBS De Stapstien in Kollumerzwaag

Op CBS De Stapstien in Kollumerzwaag werd vrijdagochtend ontbeten, gesport en gedanst op het lied Okido van Kinderen voor Kinderen. De Koningsspelen zijn een jaarlijks cadeautje van koning Willem-Alexander aan scholen. Zij krijgen een gezond ontbijt, feestvlaggen en schmink.De Koningsspelen werden in 2013 voor het eerst gehouden als onderdeel van de feestelijkheden rond de inhuldiging van Koning Willem Alexander. Sindsdien is het een jaarlijks terugkerend evenement op de laatste vrijdag voorafgaand aan Koningsdag.Het sportieve festijn is bedoeld om te laten zien dat goed ontbijten en bewegen belangrijk en vooral ook heel leuk is. De kinderen van De Stapstien hadden er vrijdag ondanks het wat frissere weer in elk geval zichtbaar veel plezier in.Koningsspelen op CBS De Stapstien in Kollumerzwaag

Lees verder »