Lezing Michael Roads en cd-presentatie Nanne & Ankie

  BURGUM – Michael Roads, de Australische schrijver van metafysische boeken, houdt zaterdag 29 april om 13.00 uur een lezing in zalencentrum de Pleats in Burgum. De schrijver behandelt verschillende thema’s die allemaal passen in het beeld van ‘Het grotere Plaatje’. Het geheel wordt omlijst door liedjes van Nanne & Ankie, op teksten van Roads. ’s Middags wordt ook de nieuwe cd ‘Miracles Happen’ van Nanne & Ankie gepresenteerd. Bezoekers bepalen  Bezoekers van de lezing worden uitgenodigd mee te bepalen waar Michael over gaat spreken. Wie hier aan mee wil doen, kan voor meer informatie naar de website www.nanne-ankie.nl gaan. Vanaf de eerste pagina klikken op de flyer ‘a Dffrnt Experience’ – Een Andersoortige Ervaring. Pionier Michael Roads werd in Engeland geboren. Begin jaren zestig emigreerde hij met zijn gezin naar Australië waar hij een pionier werd van de biologische landbouw en veehouderij.  Vandaag de dag bereist hij, samen met...

Lees verder »