Powervrouwenrevue in Posthuis Theater

HEERENVEEN – Vrijdag 28 april om, 20:15 uur komen de Powervrouwen naar het Posthuis Theater in  Heerenveen. De Powervrouwen, dat zijn zes cabaretieres, actrices en en zangeressen: Pamela Teves (Onderweg naar morgen), Lieneke Le Roux (Brozer, De Hoofdprijs), Mylène d’Anjou (Grease, Ciske de Rat), Cystine Carreon (Tippi Wan in Gooische Vrouwen), Caitlin Baank en Willemien Slot. Na twee succesvolle revues zijn de Powervrouwen in dit derde programma terug met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma. Het wordt ongetwijfeld een avond over herkenbare vrouwenzaken met hilarische, scherpe sketches en bakken zelfspot. Onder leiding van Wim Veenhof komen er weer catchy popsongs voorbij en zou er zomaar getapt, gepaaldanst of gerolschaatst kunnen worden…   

Lees verder »