Prachtig optreden Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum

Op dinsdagmiddag 20 april verzorgde het Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum, een optreden in “De Spiker” te Ternaard. De naam De Spiker komt oorspronkelijk van een kasteel dat vroeger in Ternaard heeft gestaan. Het koor werd begeleid op  de accordeon door Joze Boon en Truida van Santen.Het was een fantastisch optreden voor de aanwezigen en het koor. Een extra glans aan het optreden gaf het meespelen van Jelle van Sinderen, een inwoner van De Spiker, op zijn accordeon. Uit het hoofd speelde de 94 jarige alle meezingers mee en genoot zienderogen.Later bleek dat een van de koorleden zijn carrière bij de firma van Sinderen in Holwerd was begonnen. Als jongste bediende mocht hij op de fiets bij de inwoners van Holwerd en omgeving langs om een wasmachine te brengen die men dan voor een paar uur kon huren. Het koor zong diverse liederen, zoals “Sofietje”, Droomland, Que sera sera...

Lees verder »