Punt Twa zoekt vrijwilligers

JOURE/LEMMER Punt Twa is op zoek naar een gastheer/vrouw voor het Kulturhûs in Oudehaske en voor Miks welzijn in Joure. De gastheer-/vrouw is eerste aanspreekpunt voor bezoekers, verzorgt drinken, is representatief, communicatief vaardig en heeft een gastvrije houding. Ook is de organisatie op zoek naar een chauffeur voor de Vrijwillige Vervoersdiensten in De Fryske Marren. De vrijwillig chauffeur helpt mensen die door omstandigheden geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer en geen vervoersmogelijkheid hebben. Bij zorgcentrum Patyna zijn ze op zoek naar een duo fiets vrijwilliger voor dinsdag/ woensdagmiddag en vrijdag. Duofietsen is een sportieve vrijwilligerstaak waarbij u met de bewoner op pad gaat. De duofiets heeft trapondersteuning. Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Punt Twa, 0513-414593 (Joure), 0646104775 (Lemmer) of kijk op www.punttwa.nl. Punt Twa is gevestigd in Joure, Lemmer en Balk. In Joure is dit bij Miks welzijn aan de Brugstraat 1, geopend op...

Lees verder »