Ropta Boys gaat schlemielig onderuit tegen SC Twijzel

Het wil de tweede helft van het seizoen maar niet lukken bij Ropta Boys. Er mist iets binnen deze ploeg om en wedstrijd over de streep te trekken. Zo ook afgelopen zaterdagmiddag tegen de nummer twee van de 4e klasse B. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en Ropta Boys wist in de tweede helft een achterstand om te buigen in een 1-2 voorsprong. Zo mooi deze voorsprong tot stand kwam, zo bedroevend dom werd deze voorsprong geheel onnodig weer weggegeven. Zo bleef Ropta Boys weer onnodig puntloos in deze wedstrijd. Dan is het jammer dat de ploeg zich eigenlijk keer op keer tekort doet in de belangrijkste fase van de competitie.Eerste helftMet de strakke wind tegen wist Ropta Boys door kort en agressief te verdedigen de thuisploeg van het Ropta Boys doel af te houden. Dit lukte heel goed in de eerste helft tot aan de blessuretijd .  De...

Lees verder »