Sportwens van G-team kv Flamingo’s gaat in vervulling

Sport Fryslân laat in samenwerking met korfbalvereniging LDODK/Rinsma Fashion op zaterdag 22 april de sportwens van het G-korfbalteam van KV Flamingo’s uit Buitenpost in vervulling gaan. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap konden de afgelopen maanden hun wensen op het gebied van sporten of bewegen kenbaar maken.Sport Fryslân ontving de volgende Sportwens via de JP van den Bent Stichting. “De wens van Trijnette IJbema, speelster van het G-korfbalteam van Flamingo’s, is om een keer training te krijgen door een trainer/spelers van kv LDODK/ Rinsma Fashion.” Kv LDODK/ Rinsma Fashion laat de wens van het G-korfbalteam in vervulling gaan. Twee van de topspelers van kv LDODK/ Rinsma Fashion, André Zwart en Marjolijn Kroon, verzorgen a.s. zaterdag de training.G-korfbal is korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking. Momenteel telt het G-korfbalteam van kv Flamingo’s elf enthousiaste deelnemers, in leeftijd variërend van 16 tot 63 jaar. Het begeleidingsteam bestaat uit tien leden.Het...

Lees verder »