VIDEO: Harkemase Boys hard onderuit bij VVOG

Harkemase Boys heeft zaterdag een harde nederlaag geleden. Op bezoek bij VVOG werd het 4-1. Na een beroerde eerste helft stond het al 2-0 voor de thuisploeg dankzij twee goals van Jeremy de Graaf. In het tweede bedrijf ging het iets beter, maar de wedstrijd was toen al gespeeld, na nog twee snelle doelpunten van VVOG. Oebele Schokker maakte de stand vanaf de stip iets draaglijker.Hoewel Harkemase Boys al vroeg in de wedstrijd een flinke kans kreeg (Heine Uuldriks schoot naast), liep het eigenlijk de hele eerste helft achter de feiten aan. De Friezen verstuurden ontelbaar foute passes en daar profiteerde VVOG graag van. Het duurde nog een kleine twintig minuten voordat de score werd geopend. Toen was het Jeremy de Graaf die met links een voorzet van Jeffrey Arends afrondde. Na kansen voor Wilko Braam (schot gekraakt) en Pernelly Biya (via Jansema en de paal naast), was het tien minuten...

Lees verder »