VV Anjum toont veerkracht in de wedstrijd tegen AVC

De beslissingen in de diverse voetbalcompetities krijgen de komende weken hun beslag. De wedstrijd tussen AVC en Anjum was voor de gastheren een wedstrijd om des keizers baard. Vorige week bezegelde naaste concurrent Rottevalle het lot van de promovendus uit de vierde klas. Na een jaar derde klas doen de manschappen van trainer Hylke Schrale volgend seizoen een stapje terug.De opdracht voor de Kolkenfjildbewoners was aan het begin van de wedstrijd duidelijk. Puntverlies was geen optie. Duidelijk was ook dat een goed resultaat geen vanzelfsprekendheid was. Na afloop bleek het ene behaalde puntje een welkome in de strijd om de p/d wedstrijden naar de vierde klas te ontlopen, maar een dure in de race naar de p/d wedstrijden naar de tweede klas.Thuisclub gevaarlijk uit de startblokken.Ondanks het feit van de degradatie van de thuisclub en ondanks het feit dat Anjum de straffe wind in de rug had, was AVC het team...

Lees verder »