18e editie Revalidatie Friesland Sponsortocht geslaagd

BEETSTERZWAAG – Revalidatie Friesland hield zaterdag 22 april voor de 18e keer de Revalidatie Friesland Sponsortocht. Fietsen, hardlopen en wandelen voor het goede doel: sporten en bewegen mogelijk maken voor mensen met een beperking.  De opbrengst van de sponsortocht wordt gebruikt om mensen met een beperking te helpen met sporten en bewegen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een actieve leefstijl een gunstig effect heeft op de gezondheid en kwaliteit van leven. Juist bij mensen met een lichamelijke beperking en chronisch zieken kan sport en bewegen op termijn gezondheidswinst opleveren. Fietsen, wandelen en hardlopen Ook dit jaar was er veel belangstelling voor de sponsortocht. Met fietstochten door Fryslân en wandeltochten door de prachtige bossen van Beetsterzwaag is de Revalidatie Friesland Sponsortocht een ware beleving. Deelnemers konden kiezen uit een fietstocht van 30, 100 of 140 km. Een wandeltocht van 10, 15, 25 of 35 km. Of een loop van 2,5, 5...

Lees verder »