Avond met verschillende hoogtepunten voor brassband de Bazuin

Zaterdagavond 22 april vond er in de Tredder te Westergeest een spetterende avond plaats. Brassband de Bazuin Triemen-Westergeest, onder leiding van Hille van Hijum, sloot hun jeugdproject af met een feestelijke avond. De kinderen van groep 6 van basisschool de Bining lieten horen wat zij in 6 weken tijd hadden geleerd. Ze speelden allen een solo, gezamenlijke nummers en deden een wedstrijd wie de langste noot konden spelen. Anna ging er met de winst vandoor en mocht een leuke attentie in ontvangst nemen. Het leerlingenproject wordt georganiseerd om jeugd kennis te laten maken met muziek, de Bazuin hoopt hiermee ook het leerlingenaantal van hun vereniging aan te vullen. Dit jaar meldden zeker 3 leerlingen zich aan om de proefperiode tot de zomervakantie bij muziekschool de Waldsang te Buitenpost in te gaan. Na die tijd kunnen zij een weloverwogen keuze maken om wel of geen muzieklessen te gaan nemen. Zoals dirigent...

Lees verder »