Drachtster Boys zaalvrouwen maakt geen misstap in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Na een euforische week door de Drachtster bekerwinst stond vrijdag in Heerhugowaard de competitiewedstrijd tussen Reiger Boys en Drachtster Boys zaalvrouwen op het programma, ook deze werd met winst afgesloten.  Voor Drachtster Boys was de inzet nog steeds het handhaven van de tweede plaats op de ranglijst. Reiger Boys kon vrijuit spelen, want voor hen stond er niks meer op het spel. Vanaf het beginsignaal was het een open wedstrijd. Beide ploegen maakten veel fouten. Dit resulteerde in veel kansen aan beide kanten. Marian Meijer was in de beginfase gevaarlijk namens Drachtster Boys. Voor Reiger Boys testte Aaike Verschoor de scherpte van Teuny Bosma. Na vijf minuten was het raak voor de thuisploeg. Lotte Bijl draaide goed weg bij haar tegenstander en  schoot vervolgens laag in de korte hoek; 1-0. Reiger Boys was in de beginfase net iets overtuigender en speelde elkaar de ballen strakker in. Halverwege de...

Lees verder »