EMM en Van Hautem in Theater

SNEEK – Fanfare Eendracht Maakt Macht uit Oudega en Micheline van Hautem brengen zaterdag 29 april samen Brel & Brass in het Theater Sneek.  Brel & Brass is zonder twijfel een van de meest bijzondere muziekprojecten die in het seizoen 2016-2017 zal gaan plaatsvinden. Na de vooraankondiging in juni 2015 meldden zich direct diverse theaters en orkesten die graag wilden inhaken op dit bijzondere initiatief. Tijdens dit optreden wordt Micheline bijgestaan door het fanfare-orkest Eendracht Maakt Macht Oudega (SWF). Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma inclusief een Brel-prelude. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste (maar zeker niet enkel de bekendste) chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens Brel & Brass is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFa-wereld, in binnen- en buitenland. Topdirigent Ivan Meylemans (oa. Koninklijk Concertgebouw Orkest)...

Lees verder »