Feest bij jubilerend tuincentrum De Koning in Rohel

ROHEL: Zaterdag werd er een grootse voorjaarsmarkt georganiseerd bij tuincentrum De Koning in Rohel. Deze voorjaarsmarkt stond in het teken van het 60- jarig bestaan van het bedrijf. Inmiddels is de derde generatie ook al werkzaam in het tuincentrum! In de afgelopen maanden heeft de inrichting een ware metamorfose ondergaan. Een frisse moderne en eigentijdse uitstraling. Speciaal voor deze dag waren er een groot aantal bedrijven uitgenodigd rondom Rohel. Keurslager Veldman, Terra mannenmode, Het luierhuisje, een schoonheidssalon en nog veel meer bedrijven waren aanwezig. Het was de gehele dag gezellig druk en voor een kopje koffie of een broodje hamburger werd gezorgd. Het was dan ook echt genieten voor de bezoekers, het lentegevoel kwam echt naar buiten met al die mooie planten die uitgestald stonden. Begin dit voorjaar goed en koop uw bloemen en planten bij De Koning in Rohel! Tuincentrum De Koning Meerweg 3 Rohel Kijk voor meer informatie...

Lees verder »