Flinke waterlekkage in woning Lyceumweg

Zondagmorgen zijn de politie en de brandweer in actie gekomen voor een flinke waterlekkage in woning aan de Lyceumweg. Omstreeks kwart over acht werd de lekkage ontdekt en werden de hulpdiensten gealarmeerd.De politie en de brandweerlieden uit Dokkum waren snel bij de woning aanwezig. Bij aankomst werd duidelijk dat er in de woning een flinke waterlekkage was ontstaan. Doordat er een slangetje naar de wasbak was geknapt, was in de woning veel water vrij gekomen. Door het lek lag een gedeelte van de woning vol met het vrijkomende water.De brandweerlieden hebben met een aantal bakken het water opgevangen, en vervolgens de hoofdkraan dicht gedraaid. De bewoners moesten vanwege het lek de woning tijdelijk verlaten. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners bijstand te verlenen.Flinke waterlekkage in woning Lyceumweg

Lees verder »