Freerun demoteam in actie bij Sponsortocht Revalidatie Friesland

BEETSTERZWAAG – Het freerun demoteam van Karin’s Fit en Fun kwamen zaterdag in actie tijdens de Sponsortocht van Revalidatie Friesland, in Beetsterzwaag.  Het was bij uitstek een geschikte locatie voor de veertien freerunners die in het demoteam zitten. Gedurende een aantal maanden wordt er steeds fanatiek getraind om een zo gevarieerd mogelijke demo te laten zien aan het aanwezige publiek. Er was flink wat spektakel te zien. Zo werend er synchroonsalto’s gedaan vanaf een kast, iemand deed een sideflip over een zittende jongen, en de meeste jongens beheersen een goeie frontflip, sideflip en of backflip. De demo, die zes minuten duurde werd verschillende malen vertoond aan steeds weer een wisselend publiek. Het enthousiasme was groot, het applaus ook. Op 1 juli zijn de freerunners zien tijdens het kunstweekend in Beetsterzwaag bij pannenkoekenrestaurant Babouschka. Foto’s: Hielke Bosma en Caroline Robert

Lees verder »