Harkema-Opeinde laat Zeester kansloos

De vooraf als lastig bestempelde thuiswedstrijd tegen het in uitstekende vorm verkerende Zeester, is voor Harkema-Opeinde uitgemond in een walk-over. Dat was niet direct af te lezen aan de 3-0 uitslag die de wedstrijd kreeg. Wie de kansenverhouding van de tweestrijd daarentegen op papier zou zien, zal meteen terecht hebben geconcludeerd dat de gasten alle hoeken van het veld hebben gezien.Zeester-spits Vince van der Veen – al wekenlang aan de lopende band scorend – lag zaterdagmiddag volledig aan de ketting bij Willem Spoelstra. Kansen voor de Zoutkampers waren dan ook schaars. Vijko Postma was twee keer het dichtst bij een doelpunt namens Zeester. Beide pogingen konden Harkema-goalie André de Graaf nauwelijks verontrusten. De eerste keer produceerde Postma een afstandsschot dat een metertje over vloog. De tweede keer op slag van rust ging de Zoutkamper nummer 9 met een diepe bal aan de haal. Hij probeerde De Graaf vanuit een moeilijke...

Lees verder »