Kleine Prijs en Ground Control in Bolwerk

SNEEK – De halve finale van de Kleine Prijs van Friesland is vrijdag vanaf 19.30 uur in het Bolwerk. Zaterdag is de David Bowie Tribute Band ground Control te zien en te beluisteren aan de Kerkgracht. De Kleine Prijs van Fryslân is dé talentenwedstrijd voor popmuziek in Friesland. Alle Friese popartiesten kunnen aan deze contest deelnemen, ongeacht stijl en genre. Voor de jurywinnaar én de publiekswinnaar liggen elk jaar mooie prijzen klaar, zoals studiotijd of een videoclip. Ook zijn er ieder jaar prijzen te vergeven voor de beste muzikanten. Door mee te doen krijgt de  Friese act veel publiciteit, maar is het vooral een mooie kans om extra podiumervaring op te doen. Tijdens deze editie van de halve finale strijden FonK, Poets and Addicts, Laws Of Motion, Plunder, Sweetgodanimals en Electric Hollers om een plaats in de finale. David Bowie belichaamde de connectie tussen de 70’s, 80’s en 90’s door...

Lees verder »