Lammetjes knuffelen op Landgoed Oranjestein

ORANJEWOUD – De Lammetjesdagen op Landgoed Oranjestein konden  afgelopen weekend rekenen op veel belangstelling. Herderin Jacqueline Meijners waren zaterdag en zondag aanwezig met enkele schapen uit  de kudde “De schapen van Paramoudra” plus natuurlijk de nodige lammetjes. Naast het lammetjes voeren, knuffelen en aaien werden er nog een aantal andere natuurlijke en lokale activiteiten aangeboden. Bezoekers konden mee met het rijtuigje voor een tour door Oranjewoud met Haflinger Jelle. In het park stonden een aantal stands (zoals een imker, een spinster, lokale wijnboer en een paling- en zalmrokerij) opgesteld. Hun producten werden ook te koop aangeboden. Verder zijn er twee routes uitgezet over het uitgestrekte19e eeuwse landgoed die u o.a. leiden langs het hertenpark, de vijvers, de originele theehuisjes en de pauwenverblijven. In de Oranjerie en op het gezellige terras konden de bezoekers genieten van een kopje  koffie, thee met wat lekkers. De beheerders van het landgoed ijken terug op een...

Lees verder »