Martijn scoorde zijn 100ste competitiedoelpunt

Ook afgelopen zaterdag wist Oostergo weer te winnen. Deze keer werd Birdaard aan de zegekar gebonden. Oostergo wist voorafgaand aan de wedstrijd dat het nog 3 punten nodig had voor lijfsbehoud en dus volgend jaar nog een seizoen in de 4de klasse. Natuurlijk zijn er theorieën dat Ternaard ons nog in kan halen met een Houdini-act, maar in Ee e.o. weten we wel beter.Oostergo was redelijk compleet deze middag. Aanvoerder Sjoerd Zijlstra stond geblesseerd aan de kant en Dirk Jan Schreiber had bericht van de KNVB gekregen dat hij deze middag werd verzocht om achter de omheining plaats te nemen.Het eerste kwartier van de wedstrijd was voor Birdaard, dat profiteerde van de wind, dat diagonaal over het veld stond. Oostergo was duidelijk zoekende hoe Birdaard deze middag te bestrijden en een aantal spelers waren zoekende hoe hun positie in te nemen. Birdaard, de voormalige club van onze trainer Klaas Haijema,...

Lees verder »