Negen FK plaatsingen voor OGF Contra

URETERP – Negen turnsters van OGF Contra uit Ureterp hebben zich geplaatst voor de Friese Kampioenschappen.  Afgelopen zaterdag was de laatste plaatsingswedstrijd turnen in Friesland. Daarmee zijn alle plaatsingswedstrijden in Friesland geweest. In vier verschillende wedstrijdgroepen verdeeld over tien dagen heeft OGF Contra zich vele malen op het erepodium mogen laten zien. Vanuit deze wedstrijden worden de Friese Kampioenschappen gehouden. In totaal  hebben negen turnsters van de Ureterper vereniging hebben zich hier voor geplaatst. Deze FK’s worden in mei en juni gehouden verspreid over Friesland. Op 6 mei mogen Noa Westra Instap D2 en Eline van Breden Pre instap 2 D5 turnen op hun Friese Kampioenschap in Leeuwarden.  Op 13 mei mag Iris van der Vinne zich meten met de turnsters van Pupil 2 D2 in Harkema. Op 20 mei is het de beurt aan Elske Sibma Jeugd 1 D1, Anouk van der Meulen Pupil 2 D1 en Stiene Donker, Jeugd 2...

Lees verder »