Ook tweede Slag Om De Leijen naar ONT

OPEINDE – Het ging moeizaam maar uiteindelijk drukte ONT het verschil in kwaliteit toch uit in een 2-1 overwinning tegen degradatiekandidaat VV Rottevalle. Een terechte overwinning in een derby die pas een paar minuten voor tijd echt ontbrandde. Zo’n 300 toeschouwers omzoomden het A veld van ONT om getuige te zijn van de derby die bekend staat als ‘De Slag Om De Leijen’. Net als in de heenwedstrijd in Rottevalle ontstond er in de wedstrijd niet de echte derbysfeer die bij zulke wedstrijden hoort. Die kwam er pas toen VV Rottevalle (VVR) vlak voor tijd op jacht ging naar de gelijkmaker. Dat VVR nog aan de gelijkmaker rook had ONT aan zichzelf te danken. De thuisclub vergat VVR in de tweede helft op een onoverbrugbare afstand te zetten. ONT tegen VVR was overigens een uitermate sportief treffen en dat was mede te danken aan het uitstekende optreden van de 20...

Lees verder »