Open duel tussen VCR en WWS

Nu de beslissende fase van de competitie is ingegaan en de prijzen bijna worden verdeeld is het voor VCR zaak om de kop erbij te houden en geen averij op te lopen. In een leuke, sportieve en vooral aantrekkelijke en spannende wedstrijd waren beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. En had de uiteindelijke uitkomst ook net zo gemakkelijk andersom kunnen zijn geweest.Scheidsrechter Willems uit het Groningse Zuidhorn floot een prima partij en had geen kind aan de 22 acteurs op het veld en hield daarom de kaarten op zak. Zoals wel vaker in deze competitie begon de equipe van trainer Andries Spek voortvarend aan het duel. En dat leverde in de vijfde minuut al meteen resultaat op. Het was de licht geblesseerde Erwin Raap die een corner mocht trappen vanaf de rechterkant. Gastkeeper Bert Kloppenburg kon hier zijn vuist nog wel tegenaan zetten maar plaatste de bal precies op het...

Lees verder »