Open Fries Texas Scramble Toernooi in Zuiderburen

LEEUWARDEN – De PPGZ-Pitch en Putt Golf Vereniging Zuiderburen organiseert op zondag 30 april in samenwerking met Pitch en Putt Leeuwarden op de prachtige baan aan het Noarder Stienplaat in Zuiderburen voor de tiende keer het Open Fries Texas Scramble Toernooi. Dit toernooi met landelijke uitstraling heeft dit jaar Autobedrijf van Schaik uit Leeuwarden bereid gevonden om als hoofdsponsor op te treden. Voor het winnende team ligt 250 euro klaar en vanzelfsprekend een mooie beker. Verschillende topteams uit den lande zullen op dit jubileum hun kunsten vertonen. Ook Leeuwarden heeft een paar topteams in de race. Het maximale aantal van twintig teams staat reeds ingeschreven. In teams van vier spelers zullen achttien ploegen met elkaar in drie ronden de strijd aangaan in drie verschillende vormen van het format Texas Scramble. De baan is gratis toegankelijk en u kunt overal op de baan een kijkje nemen. De eerste ronde begint om 10.00 uur en om ongeveer 16.30 uur...

Lees verder »