Outdoor NL Adventure Run in Grote Wielen

LEEUWARDEN – De eerste ‘Outdoor NL Adventure Run’ vindt op 6 en 7 mei in natuurgebied de Grote Wielen plaats. Vorig jaar heeft een succesvolle pilot gedraaid op dezelfde plek. Deze run wordt door OutdoorNL daarom dit jaar uitgebreider en professioneler neergezet en verdeeld over twee dagen. De Adventure Run Grote Wielen is een verfrissend, laagdrempelig én tegelijk super uitdagend outdoor-sport-evenement dat alleen samen, als koppel, te finishen is. OutdoorNL is een startend platform dat complete outdoor arrangementen en evenementen biedt met als doel mensen samen een buiten-belevenis te bieden en het aanbod van outdoor bedrijven makkelijk boekbaar te maken. Met het oog daarop wordt ook deze Adventure Run georganiseerd. De organisatie hoopt 240 koppels een unieke buitenbelevenis te bezorgen en hen kennis te laten maken met activiteiten die organisatie partner Outdoorpark Grote Wielen biedt op deze prachtige locatie. Dit uit zich in tien geweldige outdoor-sport-uitdagingen voor deelnemers, verspreid over een route van...

Lees verder »