Quick Stick hockeyers uitgenodigd voor selectietrainingen Nationale Opleidingsteam B

HEERENVEEN – Voor de meisjes betreft het Anna Dijksma, Eline Schuur en Sophie Tuin (zie foto). Zij spelen momenteel allemaal in Quick Stick MC1. Bij de jongens is Quick Stick keeper (JC1) Roel Disseldorp uitgenodigd. Terwijl Rens van den Berg (JC1) dit seizoen al bij de geselecteerden van het Nationale Opleidingsteam zit. Dit betekent dat Quick Stick nu 2 jongens-leden heeft die zich kunnen plaatsen voor volgend seizoen. In mei en juni volgen nog drie selectietrainingen bij Kampong in Utrecht. Na de laatste training op 19 juni wordt bekend gemaakt welke spelers zich plaatsen voor het Nationale Opleidingsteam B voor volgend seizoen. Als club is Quick Stick bijzonder trots dat zij maar liefst 5 spelers mogen afvaardigen naar deze selectietrainingen. ‘Dit toont weer aan dat wij op de goede weg zijn met ons jeugdbeleid en dat de resultaten gezien worden’. Wij wensen Eline, Anna, Sophie, Roel en Rens veel succes...

Lees verder »