Ritmische titels voor OBQ-DFS gymnastes

LEEUWARDEN – De titelstrijd voor voor duo’s en individuele gymnastes op C niveau werd zaterdag 22 april in sporthal De Rietkraag te Oostwold gehouden. De ritmische gymnastes van OBQ-DFS veroverden maar liefst vijf keer goud, zeven keer zilver en zeven keer brons. Bij de benjamins was er zowel individueel als met de duo’s een volledig OBQ-DFS podium. Yalena Klijnsma eindigde afgetekend op de eerste plaats. Clubgenotes Veerle Tuinema (zilver) en Martha Prins (brons) en Djura Posthumus (brons) maakten het ereschavot compleet. Yalena zegevierde samen met haar zusje Sanderijn Klijnsma bij de duo-oefening. Yalena won in diezelfde categorie samen met Martha Prins het zilver terwijl Djura en Veerle goed waren voor het brons. Bij de mini’s ging het goud naar Sanderijn Klijnsma met haar lintoefening en oefening zonder materiaal. Indy Veltman (zilver) zat vrij kort op Sanderijn in de score. Nadine Hoitinga won bij de senioren individueel het goud met haar knots- en lintoefening met 19.90. Nadine pakte...

Lees verder »