SC doet zichzelf geen plezier.

Zaterdag 22 april stond voor ASC het eerste van een drieluik om degradatie en nacompetitie te voorkomen. V en V'68 dat een voorsprong van 4 punten op ASC had bij aanvang van de wedstrijd, was deze middag op sportpark Easterbuorren de tegenstander.ASC kwam goed uit de startblokken en de eerste 2 kansen waren dan ook voor de thuisploeg, maar helaas, zoals de laatste tijd wel vaker, wilde de bal er maar niet in. Aan de andere kant lukte dit bij de Garijpsters wel, en stond het na een half uur spelen 0-1 door een doelpunt van Franke Koornstra. De zorgen voor ASC werden 6 minuten nog maar eens vergroot toen Franke Koornstra, nadat ASC zelf weer verzuimd had te scoren, nogmaals doel trof en de 0-2 voor V en V op het scorebord zette, wat ook de ruststand werd.Na de pauze zetten de mannen uit Augustinusga en Surhuizum alles op...

Lees verder »