SC Veenwouden geeft zwak Broekster Boys pak slaag

De derby tussen SC Veenwouden en Broekster Boys leverde een simpele overwinning op voor de thuisclub. SCV besliste in de eerste helft de wedstrijd, de ruststand was tevens de eindstand. In de eerste helft was SCV oppermachtig tegen het povere Broekster Boys. De tweede helft had ook schriftelijk kunnen worden afgedaan.De wedstrijdSCV had voor het laatst gewonnen op 4 februari toen het CVVO met 4-0 klopte. Daarna volgde een diepe inzinking want daarna werden in 8 duels maar 2 punten verzameld waardoor de titel uit zicht verdween. Met het oog op de nacompetitie dient SCV de komende duels haar zelfvertrouwen terug zien te winnen. De overwinning op Broekster Boys is daartoe een mooi opstapje. De gasten begonnen goed aan de wedstrijd. Abe Dreyer kreeg in de eerste helft een goede mogelijkheid toen hij op rechts doorbrak. Doelman Wytse Reitsma dwong Dreyer goed naar de zijkant waarna Jelke Jaap de Roos...

Lees verder »