Sneek finalist in strijd landstitel

SNEEK – VC Sneek heeft zich gisteravond zonder te spelen geplaatst voor de finales om de landstitel tegen Sliedrecht Sport. Concurrent Set Up ging in eigen huis onderuit tegen Alterno. Sneek speelt straks (15.30 uur)  het laatste duel in de kampioenspoule tegen Flamingo’s. Set Up stond een punt achter Sneek in de kampioenspoule en speelde gisteravond de laatste wedstrijd. Winst was noodzakelijk om in de race te blijven, maar de ploeg leed de derde nederlaag op rij. Alterno won de eerste set in Ootmarsum met 21-25. Set Up won de tweede set met dezelfde cijfers, maar zakte daarna dor het ijs. De volgende twee sets gingen naar Alterno met 8-25 en 21-25. Bij Sneek komen vanmiddag in ieder geval niet in actie de geblesseerden Hester Jasper (knie) en Janieke Popma (kuit).

Lees verder »