Succes voor Marieke Hulder Inge Speerstra en Robin Luinge

Zaterdag 22 april werd in Zwolle weer een plaatsingswedstrijd voor het NK Acrogym gehouden. Hoewel de twaalfjarige Marieke Hulder uit De Westereen met haar partners Inge Speerstra en Robin Luinge het NK limiet in hun vorige wedstrijd al ruim gehaald had, maakte zij van deze wedstrijd opnieuw een succes.Met een schitterende oefening wisten de dames in de categorie Pupillen, de jongste leeftijdscategorie op hoog niveau, een zilveren podiumplaats te behalen. Op slechts 0,05 achter de gouden positie was dit een prachtige prestatie om trots op te zijn. Marieke traint bij de Acro Academy Noord Nederland, een topsport stichting in Marum, en hoopt ook op de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym, op 18 juni in Ahoy, Rotterdam, een podiumpositie te kunnen veroveren.Van links naar rechts op de foto : Inge Speerstra, Robin Luinge en Marieke HulderSucces voor Marieke Hulder Inge Speerstra en Robin Luinge

Lees verder »