Succes voor Robert Poortinga (piano) en Meri Khojayan (viool)

DAMWALD – Van 8 tot 12 april hebben Damwâldster Robert Poortinga en Meri Khojayan gezamenlijk deelgenomen aan ‘Musikalisches Feuerwerk’ in Baden-Württemberg. Dit is een jaarlijks terugkerende muziekcompetitie van hoog niveau. Er deden ongeveer 120 deelnemers mee aan deze competitie uit zestien landen wereldwijd, van USA tot Rusland en van Zweden tot Zwitserland. De jury bestond uit twaalf personen die allemaal hun sporen hebben verdiend in de wereld van de klassieke muziek. Robert en Meri hebben inmiddels op diverse plaatsen van hun kunnen laten blijken. Tijdens deze competitie is dit nog eens bevestigd met het winnen van de Grand Prix als ensemble, de belangrijkste te winnen prijs. Daarnaast hebben Robert en Meri ieder de eerste prijs gewonnen, Robert voor begeleiding en Meri voor solo viool.

Lees verder »