V.V. Ternaard dieper in de zorgen

Voor Ternaard begon zaterdagmiddag belangrijke drie weken aan met name het ontwijken van na-competitie voetbal. Te beginnen zaterdagmiddag al met de lastige uitwedstrijd tegen sc Franeker dat nog mee deed voor een periode. Ook al dat na kwart over vier bleek dat de concurrentie van Ternaard gewonnen had en Ternaard met 5 – 2 later bleek te hebben verloren,wordt het wel erg lastig om na-competitie te ontlopen met nog de uitwedstrijd tegen sc Twijzel en de laatste wedstrijd thuis  tegen Oostergo.Trainer Henk de Boer van Ternaard miste vandaag Anne Rienk Syens wegens werk en de geblesseerde keeper Jaap Gulmans, maar kon verder over een fitte selectie beschikken. Op de bank begon hij met Jacob van der Veen, Remko van der Kooi en Simon van der Weg. Onder leiding van scheidsrechter Zwar uit St.Johannesga, was het Ternaard dat om 15.00 uur mocht aftrappen en de eerste aanval mocht op zetten, het...

Lees verder »