VC Sneek richt zich opnieuw op Sliedrecht Sport

SNEEK – VC Sneek heeft vanmiddag in de laatste play offwedstrijd – om des keizers baard – met 2-3 verloren van Flamingo’s. De ploeg uit Sneek was na de nederlaag gisteravond van Set Up al geplaatst voor de finaledubbel tegen kampioenspoulewinnaar Sliedrecht Sport. Bij de nummer twee kwamen de geblesseerden Hester Jasper en libero Janieke Popma niet in actie. Wel speelde tweede teamspeelster Geldou de Boer op de libero positie en die deed dat verdienstelijk. Net als haar teamgenoten Lotte Groninger die spelverdeelster Nienke Tromp een paar keer kwam aflossen. Ook Lieze Braaksma kreeg de nodige speelminuten. Sneek kreeg in de vierde set een matchpoint maar verspeelde de set alsnog. In de vijfde set werden te veel serveerfouten gemaakt en daarvan profiteerden de Limburgers. De setstanden waren: 26-24, 23-25, 25-14, 24-26 en 13-15. Sneek speelt zondag om 15.30 uur eerst thuis tegen Sliedrecht Sport. Een weekend later, op zaterdag, is de...

Lees verder »