Vechtpartij na derby Opeinde-Rottevalle

OPEINDE – Na de voetbalwedstrijd tussen VV ONT en VV Rottevalle is in de nacht van zaterdag op zondag een vechtpartij in de kantine aan de Healwei in Opeinde uitgebroken. De wedstrijd tussen de twee teams begon om 17.00 uur op sportpark Douwekamp. De Opeinders wonnen met 2-1 en vierden daarna een feestje in de kantine. Aan het einde van de avond kregen leden van beide clubs ruzie met elkaar. De politie moest eraan te pas komen om de boel te sussen. In eerste instantie leek de rust teruggekeerd te zijn. Terwijl agenten nog in gesprek waren met een bestuurslid, ontstond er opnieuw tumult. Daarbij hield de politie een 29-jarige inwoner van Rottevalle aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na een gesprek waarin hij zijn excuses aanbood, kon hij weer naar huis. Toen de politie de aanwezigen sommeerde het terrein te verlaten, bleef een groep van tussen de twintig...

Lees verder »