Vijf medailles voor SVK

Zaterdag 22 april was de tweede plaatsingswedstrijd voor de meiden van groep 5. Ditmaal in Nieuwehorne. In wedstrijd één begon Emmy Bloemsma jeugd F. Ze mocht beginnen bij vloer. Ze was haar oefening wat vergeten, maar turnde de elementen gelukkig goed. Na het goed turnen van brug, balk (tweede) en sprong mocht ze een gouden medaille in ontvangst nemen.In wedstrijd twee was de grootste groep aan de beurt. Femke de Bruin en Maxime Feenstra komen uit in de junioren E. Femke had vandaag een beetje pech. Maar ze heeft ondanks haar zere knieën toch de gehoopte series op vloer weten te springen. Op haar sterke onderdeel balk liet ze zichzelf wederom zien en werd hierop tweede. Maxime had een stabielere wedstrijd. Ze had hier en daar wat schoonheidsfoutjes, maar de grote fouten bleven gelukkig uit. Dit leverde haar een mooie vijfde plaats op. Lieke de Bruin Jeugd N4 liet grote verbeteringen...

Lees verder »