Voetbaloverzicht | Leovardia heeft zware kluif aan Trynwâlden

LEEUWARDEN – SC Leovardia heeft zaterdagmiddag geen steken laten vallen in de jacht op het kampioenschap. Op eigen veld werd het taaie Trynwâlden met 2-1 verslagen. Het was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft waren de Leeuwarders duidelijk de betere. Na een sterke openingsfase kopte Marcel van Eenenaam de 1-0 binnen. Remi Veltman verdubbelde de marge vier minuten later: 2-0. De bezoekers herpakten zich in de tweede helft hetgeen in de 65ste minuut resulteerde in de aansluitingstreffer. Thom Stielstra haalde de trekker over en gaf Trynwâlden hoop op meer. Hierna behield de formatie uit Oenkerk een veldoverwicht maar de 2-2 bleef achterwege. Anne Waterlander schoot een flink aantal foto’s. Klik hier om deze te bekijken en eventueel te bestellen. Overige uitslagen vierde klasse B: Eastermar – Beetgum 0-1, Twijzel – Ropta Boys 3-2, Oostergo – Birdaard 4-1, Franeker – Ternaard 5-2, ASC – V en V 1-4, Leovardia...

Lees verder »