Voorjaarswandeling met broodjes bakken bij kampvuur

LEEUWARDEN – Met leeftijdsgenoten eropuit in hét natuurgebied van Eernewoude, vlakbij Leeuwarden. Op avontuur in het voorjaarsdecor van Nationaal Park De Alde Feanen. Het kan op woensdag 26 april van 14.00 tot 16.00 uur. It Fryske Gea organiseert speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud de jeugdexcursie ‘voorjaarswandeling met broodjes bakken bij het kampvuur.’ Onder begeleiding van een natuurgids wordt bij het bezoekerscentrum aan de Koaidyk gestart met een leuke en leerzame wandeling, waarna iedereen zich kan opwarmen met zelfgebakken broodjes bij het kampvuur. Aanmelden kan tot dinsdag 25 april om 15.00 uur via het telefoonnummer 0511 – 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis en niet-leden betalen € 4,-. Reeën spotten In Nationaal Park De Alde Feanen komen tussen de 150 en 200 reeën voor. In de afwisselende landschappen voelen de reeën zich uitstekend thuis. In het voorjaar, als vrijwel alle rietlanden...

Lees verder »