Voorstellingen Poppentheater Anansi in Kinderboerderij De Naturij

DRACHTEN – Op zondag 30 april geeft Poppentheater Anansi voorstellingen voor het hele gezin in Kinderboerderij De Naturij.  De eerste bloemen in het voorjaar laten zich zien. Voor Poppentheater Anansi het moment om sprookjes te vertellen en te spelen waar het voorjaar duidelijk aanwezig is. In het verhaal van Roodkapje beleven we sterk hoe Roodkapje verleid wordt door de wolf of was het nu door die prachtige bloemen? In elk geval legt Roodkapje haar weg af met alle gevolgen van dien. Afschuwelijk, eng, erg? Welnee, hoe simpel kan het zijn. Oplossingen komen er, dat is een geruststelling. En dat alle figuren van het sprookje nodig zijn staat vast. En dan Sneeuwwitje die haar prins op wonderbaarlijke wijze ontmoet. Op en top lente toch? Gitta Lichthart van Poppentheater Anansi zal op zondag 30 april in De Naturij haar versie van deze sprookjes met vilten sta-poppen vertonen en zoals gebruikelijk met live muziek,...

Lees verder »