Vrolijke Vrijmarkt in Grou

GROU – De ‘Vrolijke Vrijmarkt Grou’ vindt ook dit jaar op donderdag 27 april plaats rond de Sint Piterkerk in het oude centrum. De markt is vrij toegankelijk en begint rond 10.00 uur. Wie heeft er niet op zolder of in de garage overbodig geworden spulletjes liggen die verhandeld kunnen worden? Ook zelfgemaakte honing, jam of andere producten mogen worden ingezet om mee te (onder) handelen. Als je muziek wilt maken of een act op wilt komen voeren mag dat uiteraard ook. Wie niks te verkopen heeft kan dan juist langs de vele kleedjes vol spullen gaan struinen. In de Theetuin kan genoten worden van een kopje koffie, thee of limonade met de lekkerste eigen gebakken lekkernijen door de buurtbewoners. Een kleedje, een tafel of een stoeltje, een goed humeur zijn het enige dat nodig is om er weer een gezellige, drukke dag voor aanbieders, kopers en kijkers van te maken. Aanmelden is...

Lees verder »