Zestien medewerkers Rentex Floron en Wasserij De Blinde behalen mbo-diploma

HEERENVEEN – Werken en leren tegelijk, dat kan bij Rentex Floron en Wasserij De Blinde. Vol trots namen zestien medewerkers van Rentex Floron en Wasserij De Blinde afgelopen donderdag het mbo-diploma logistiek medewerker niveau 2 in ontvangst. Een gedenkwaardig moment, want voor sommige geslaagden was het hun eerste officiële diploma. “Vroeger moest ik niet zoveel van school hebben. Maar dit heeft me wel de motivatie gegeven om door te gaan leren”, aldus de 29-jarige Jitske van der Meer. De diploma-uitreiking vond plaats bij Rentex Floron in Bolsward, waar familie, docenten, leidinggevenden en directie aanwezig waren bij dit bijzondere moment. Ruim een jaar lang had deze groep medewerkers elke woensdag afwisselend les in Heerenveen of Bolsward van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Theorie in praktijk De werknemers voor dit opleidingsprogramma waren geselecteerd door Rentex Floron en Wasserij De Blinde en moesten, alvorens ook daadwerkelijk aan de slag te kunnen, een instaptoets maken om...

Lees verder »