Zwaagwesteinde wint derby tegen VIOD

Zaterdagmiddag stond de derby Zwaagwesteinde tegen VIOD op het programma. Twee ploegen die de punten goed kunnen gebruiken, Zwaagwesteinde voor de 3e periode en VIOD om de promotie/degradatie wedstrijden te ontlopen. Onder leiding van scheidsrechter M.D. Kraan die een prima wedstrijd floot werd er om half drie afgetrapt.Zoals de laatste tijd wel vaker gebeurt begon Zwaagwesteinde weer slap aan de wedstrijd, wat in de 1e minuut al een grote kans voor VIOD opleverde, maar Jelmer Visser zag zijn inzet op de lat belanden. Zwaagwesteinde voetbalde de eerste 20 minuten onrustig met veel slordigheden, maar het bleef zonder gevolgen.In de 20e minuut kwam Zwaagwesteinde op de 1-0 voorsprong, na een knappe aanval van Auke Westra en Sven Rozendal kon de vrij staande Rene Vellinga simpel de 1-0 binnen tikken. Zwaagwesteinde begon nu ook beter te voetballen, in de 25e minuut na goed druk zetten op de defensie van VIOD kwam Lieuwe...

Lees verder »